Rugby Kids

De toekomst van rugby in Boxtel!

Ons doel

Bij RC Ducks zetten wij ons volledig in voor het weer opbouwen van onze jeugdteams. We realiseren ons dat de jeugd de toekomst heeft en bij onze club zetten we veel middelen in voor dit doelgroep, vooral kinderen van de basisschool van 6 t/m 12 jaar.

Ons doel is namelijk om ervoor te zorgen dat toekomstige generaties Boxtelaars bij RC Ducks van de rugbysport kunnen blijven genieten.

Wij willen ons doel bereiken door goed gebruik te maken van onze uitgebreide contacten in de lokale gemeenschap zoals scholen, bedrijven en andere organisaties die rugby levend en gezond willen houden in Boxtel en omgeving, en dat zijn er stiekem best veel! Voorbeelden van onze huidige activiteiten lees je hieronder.

 

Gymlessen op scholen

In samenwerking met Buurtsport Boxtel hebben wij op 4 locaties in Boxtel rugbylessen gegeven aan kinderen van ruim 8 basisscholen.

Rugby attributen voor gymlessen op basisscholen

Ook hebben we de 4 locaties voorzien van rugbymateriaal voor gebruik tijdens de gymlessen. Dit jaar gaan we ook helpen met de gymlessen en geven we extra ondersteuning aan de Buurtsporttrainers in de vorm van coach the coach sessies.

 

Samenwerking Monkey Moves Boxtel

Voor degenen onder u die Monkey Moves Boxtel misschien niet kennen: het is een organisatie met een geweldig multisportprogramma voor kinderen van 18 maanden tot 9 jaar oud. Eén van hun favoriete sporten waar ze les in geven is uiteraard rugby.

Exclusieve kortingen op Kinderfeesten

Naast hun multisportlessen organiseren ze ook sportieve kinderverjaardagsfeestjes op verschillende locaties, ook bij RC Ducks.

Verjaardagsfeesten van Monkey Moves

RC Ducks-leden en Monkey Moves-leden krijgen speciale kortingen als ze hun Monkey Moves-verjaardagsfeestje bij RC Ducks vieren. Meer details over deze exclusieve kortingen komen binnenkort.

Win een Monkey Moves kinderfeestje t.w.v. €200,- !

Bij RC Ducks organiseren we vaak proeftrainingen en ieder kind dat deelneemt aan deze proeftrainingen maakt kans om deze geweldige prijs te winnen! Je verdient één lot per training, dus hoe meer trainingen je doet, hoe meer loten je hebt en dus meer kans om te winnen.

Win een kinderfeestje van Monkey Moves!

En het leukste is dat deelname aan de proeftriningen is geheel gratis dus houd onze agenda in de gaten om op de hoogte te blijven wanneer de proeftrainingen starten.

 

BSO bij RC Ducks

Wij hebben positieve gesprekken gehad met Kinderopvang Kindertuin in Boxtel.

Ons clubhuis zal eerst enkele aanpassingen ondergaan en zodra het klaar is zullen we starten met onze BSO activiteiten. Deze activiteiten zullen hoogstwaarschijnlijk in de vorm van sportactiviteiten in de schoolvakanties beginnen.